Friday, January 22, 2010

PilihaN raYa??

pheew~!

ni pes time dlm idup aku, join benda2 cmni...-.-!

i take it as my life's experience =D

sejak join SMF fakulti hotel ni, bz laa plak..

de je meeting sbb de je aktiviti yg mereka nk lakukan..

yela..kang xbuat aktiviti, student komplen plaks ckp SMF ni hambar..tsk~

for this week, harini, ade penamaan calon MPP..

aku g ar nk sokong kawan ak jd calon MPP..wuu wuu chaiyok2..

name beliau yana =D

ak tmasuk lah dlm golongan jentera beliau yg akan tlong kempen nnt...

xtau laa cmne nk bhagi mse..huhu..sian kt kengkawan lain yg bnyk buat kje ntok kempen ni..n ntok aktiviti lain

sori girls...:( wa xpat spend mse banyak ngan korang...ase bersalah juga..

next week nk p camping lagi..tsk...itu laen punye post plak ek..tunggguuuuuu..

skang cek it out gbr kengkawan kelas ku..:D sebelum kitorg p event td :D


ni Siti dan Yana


nama si kecik ni...Fatin..


inilah kami..heehee



xsuke gambar ni..mse ni sape ntah buat lawak..tergelak plak..huduh tol =.=!



ni diambil sbb nak tunjuk kt Iskandar..pasti beliau jeles acik dpt amik gbr nan aPoOh dy..ahaks!

ade lagi gbr2 len..tp kt kamera aSiLah la pulaa..nnt aii upload kt facebook jew:D

oFf~

2 comments:

Tak Seke siPENIPU said...

cik Salmah PENIPU!!!!!!

ciK_SaLmaH said...

woi angah...hahaha...ko marah ija lagi ke...hahaha....maaf la bro..jgn majuk lame2 wey....xsayang adik ke:))